Selecteer een pagina

De Uitdaging

Mama’s Jurk biedt een mooi en leuk alternatief voor kinderkleding. Door gebruik te maken van bestaande kleding, gedragen door een van de ouders, wordt het een uniek kledingstuk met een persoonlijk verhaal. Een nieuwe versie van een oud kledingstuk. Je kind krijgt iets bijzonders wat ook nog eens goed is voor de aarde.

De kledingindustrie is één van de meest vervuilende ter wereld. Om hier zo min mogelijk aan bij te dragen zocht ik naar een alternatief om mijn dochter wat leuks aan te trekken waarbij ik zeker wist weinig tot niets toe te voegen aan deze vervuiling. Mijn eigen afgedankte kledingstukken ombouwen tot kleding voor mijn dochter was de oplossing. Ik vond het hartstikke leuk om mijn kindje in een nieuwe versie van een oud kledingstuk van mijzelf te zien (net zo leuk, denk ik, als zij het nog steeds vindt om iets van mama aan te hebben).

Persoonlijke benadering

Elk kledingstuk wat Mama’s Jurk ontvangt heeft natuurlijk zijn eigen unieke verhaal. Dit verhaal wordt meegenomen in het ontwerpproces om zo tot het uiteindelijke stuk te komen wat past bij jou en je kindje. 

Bestellen

Unieke jurk voor je kleine meisje, mooie broek voor je manneke of een kraamcadeau voor je vriend(in)? Met nieuwe stof of een overhemd maak ik het voor je. Neem gerust contact met me op.

 

Blauw met witte stippen jurk